Proto en Lamah willen bij Anderlecht blijven

Philippe Crols
| 16 reacties
Proto en Lamah willen bij Anderlecht blijven
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Silvio Proto staat nog altijd onder contract bij Anderlecht. De doelman wilde een tijd geleden nochtans vertrekken uit Brussel en het liefst naar het buitenland verhuizen.

Proto lijkt dus een beetje op die stappen terug te keren. "Momenteel concentreer ik me volledig op Anderlecht", laat de doelman weten in Het Nieuwsblad. De beloftevolle doelman brak tot dusver nog niet echt door bij Anderlecht. Hij staat er al sinds 2005 onder contract.

Eerder vertelde Proto ook al dat hij graag uitgeleend zou worden aan een buitenlandse club. Ook daarin lijkt verandering te komen. "Ik sluit een uitleenbeurt bij een Belgische club niet uit", klinkt het nu. Her en der wordt Charleroi al in verband gebracht met Proto.

Een andere speler van Anderlecht die leek open te staan voor vertrek, Roland Lamah, heeft dan weer te kennen gegeven dat hij in Brussel wil blijven. "Ik ben klaar om mij te tonen bij Anderlecht. Ik wil dus blijven", aldus de jongeling. Het afgelopen jaar speelde hij op huurbasis bij Roda JC.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties