'PSV en FC Utrecht ruilen van spelers'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'PSV en FC Utrecht ruilen van spelers'
Foto: © SC

PSV Eindhoven en FC Utrecht zullen wellicht een mooie spelersruil afsluiten. Ismail Aissati zet zijn carrière verder in Utrecht terwijl linksachter Erik Pieters naar het Philips Stadion verhuist.

Ismail Aissati had in december nog een akkoord over een contractverlenging gesloten bij PSV Eindhoven, enkel de handtekening ontbrak nog. Omdat het jonge talent op het middenveld in de tweede seizoenshelft amper nog aan de bak kwam, weigerde hij die handtekening uiteindelijk ook te plaatsen.

Erik Pieters is een 19-jarige linksachter die net als Aissati deel uitmaakt van de Nederlandse Olympische selectie voor Peking. Pieters wil voor hij naar Eindhoven trekt eerst nog eens spreken met trainer Huub Stevens en hij moet ook nog met het bestuur van de landskampioen onderhandelen.

Pieters staat al een tijdje op het verlanglijstje van PSV Eindhoven. Hij is de topkandidaat om naar Eindhoven te komen om er de linksachterpositie in te nemen nadat een terugkeer van Lee Young-Pyo niet haalbaar leek. Pieters heeft in Utrecht wel nog een contract tot 2011.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties