Villa mag een kruis maken over de finale

Villa mag een kruis maken over de finale

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

David Villa mag dan wel erg beslissend geweest zijn voor Spanje tijdens dit EK, toch zal hij de hoogmis moeten missen. De aanvaller van Valencia viel namelijk geblesseerd uit tijdens de eerste helft tegen Rusland.

David Villa was de man in vorm voor de Spanjaarden tijdens dit EK. Hij scoorde vier doelpunten waarbij één hattrick, nota bene in de eerste wedstrijd tegen Rusland. Villa liep gisteren een spierblessure op na het nemen van een vrije trap op het verregende veld van het Ernst Happelstadion in Wenen. De Spaanse bondscoach Luis Aragones gaat er van uit, dat Villa er niet bij zal lopen zondag in de finale tegen Duitsland.

David Villa reageert uiteraard ontgoocheld op de diagnose maar heeft zich al geschikt naar het lot. "Het enige wat ik nu nog wil, is zondag genieten van de finale. Natuurlijk ben ik erg teleurgesteld dat ik er niet zal bij lopen op het veld, maar het is beter dat er een fitte ploegmaat op mijn plaats staat. Ik kan momenteel niet fatsoenlijk lopen", besluit de trefzekere Spanjaard.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties