Aimar misschien toch niet naar Benfica

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Aimar misschien toch niet naar Benfica
Foto: © SC

Pablo Aimar staat in de belangstelling van Benfica Lissabon maar het is helemaal nog niet zeker of de Argentijn naar de Portugese hoofdstad zal verhuizen. De onderhandelingen tussen beide partijen verlopen erg moeizaam.

Manuel Rui Costa, de technisch directeur van Benfica Lissabon en tot voor kort een begenadigd voetballer met een rijkgevulde carrière, had Pablo Aimar graag naar de Portugese hoofdstad gehaald. "We zijn geïnteresseerd, maar het wordt lastig", zei de voormalige international op een persconferentie.

Aimar speelde vorig seizoen voor de Spaanse club Real Zaragoza dat de degradatie naar de Segunda Division niet kon afwenden. De middenvelder heeft in Aragon nog een contract voor twee seizoenen en bij Zaragoza zijn ze niet van plan om Aimar voor een appel en een ei te laten vertrekken. Aimar kan op de belangstelling rekenen van heel wat binnen- en buitenlandse teams, vooral uit Italië en Engeland.

Benfica Lissabon lijkt evenwel de ploeg die in pole position ligt voor het binnenhalen van Aimar. Rui Costa ziet in de Argentijn zijn opvolger in het team. "We willen onze spelersgroep graag rond hebben als het seizoen begint, maar dat zal niet gemakkelijk worden. We hebben geen haast met Aimar, maar we hopen dat hij uiteindelijk bij ons zal komen", besluit Rui Costa.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties