OHL test alternatief voor Boyen

K M
| 3 reacties
OHL test alternatief voor Boyen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Oud-Heverlee Leuven begon maandag met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Tussen de 25 spelers die het veld betraden, was er geen Govert Boyen te zien, maar wel een andere doelman.

Boyen legt momenteel een test af bij het Nederlandse FC Dordrecht. De doelman werd eind vorig seizoen gepasseerd na een blessure door oefenmeester Rudy Cossey al leken de plooien na een gesprek glad gestreken. Echter ook Frederik Gössling, afgelopen seizoen actief bij VfL Osnabrück, is in beeld om de vacante positie van doelman in te vullen bij de Nederlandse tweedeklasser.

Om het mogelijke vertrek van Boyen op te vangen, is OHL gestart met de zoektocht naar een eventuele vervanger. In die optiek verscheen maandag op training David Bicik. Bicik was afgelopen seizoen op huurbasis actief bij de Olympiakos Nicosia die echter degradeerden naar de Cypriotische tweede klasse. Eerder was de 27-jarige Tsjech in eigen land ook al actief bij Sparta Praag, Viktoria Pilsen en SK Kladno. Eind mei testte hij ook al bij Sparta Rotterdam.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties