Cercle wint nipt bij Blankenberge

De Nijs Michael
| 0 reacties
Cercle wint nipt bij Blankenberge
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zoals eerder gemeld wonnen Anderlecht, Cercle Brugge en Lokeren gisteren hun oefenduels, maar daarnaast won ook Cercle Brugge zijn oefenmatch. Streekgenoot Blankenberge werd met 0-2 geklopt.

Cercle Brugge speelde gisteravond zijn eerste oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen, de troepen van trainer De Boeck namen met 0-2 de maat van Sporting Club Blankenberge. Cercle zakte met een ruime kern af naar het veld van de eersteprovencialer, uiteindelijk kwamen liefst 21 Brugse spelers in actie tijdens de oefenpartij. De doelpunten werden gemaakt door Osahon Eboigbe en Oleg Iachtchouk. Viane, Sergiant en Vandenbussche speelden door blessures niet mee.

De talrijk opgekomen supporters zagen Thomas Buffel invallen bij de rust, daarnaast verschenen ook onder andere Boi, De Smet en Snelders op het veld. Het werd voor de fans dus een mooie avond, al zullen de supporters van Blankenberge daar wellicht iets anders over denken. Ze zagen namelijk Wim Lampo uitvallen met een knieblessure.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties