Joe Cole aan de dood ontsnapt

De Nijs Michael
| 7 reacties
Joe Cole aan de dood ontsnapt
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Maandag is Chelsea begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Het scheelde echter niet veel of de club werd in diepe rouw gedompeld, Joe Cole ontsnapte op weg naar de training namelijk aan de dood.

Cole was maandag op weg naar de training toen er een file ontstond. De international kon tijdig remmen, maar de vrachtwagen achter hem kon dat niet. De vrachtwagen van 40 ton reed achteraan in op de wagen van Cole, die door de slag tegen de wagen voor hem gekatapulteerd werd. Als bij wonder stapte de 26-jarige Cole ongedeerd uit het wrak. 

De chauffeur van de wagen voor Cole beweert dat de international zijn leven te danken heeft aan zijn 4X4: "Als hij met een sportwagen of een andere kleinere wagen had gereden, dan was hij zeker verpletterd tussen de vrachtwagen en mijn auto", aldus de man.

Cole bleef echter erg rustig en belde na het ongeluk iemand op om hem op te pikken, de Engelsman liet zich vervolgens naar Stamford Bridge brengen en trainde gewoon mee. Volgens een woordvoerder heeft Cole enkel last van zijn arm.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties