Club wil België vrijdag blauw-zwart kleuren

Nico Wieme
| 49 reacties
Club wil België vrijdag blauw-zwart kleuren
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Vrijdag 18 juli overhandigt de Task Force, die zich buigt over het stadiondossier in Brugge, haar eindrapport aan de Vlaamse regering. Club Brugge roept zijn supporters op om op die dag België zo veel mogelijk met blauw en zwart te tooien.

Vandaag komt de Task Force een laatste keer bijeen vooraleer op vrijdag 18 juli haar rapport aan de Vlaamse regering, die dan een laatste zitting houdt voor de zomervakantie, af te geven.
 
Via de Clubwebsite roept het bestuur van Club Brugge alle supporters op om op vrijdag 18 juli aan ons land te laten zien en horen welke enorme groep supporters en sympathisanten van blauw-zwart houdt en hunkert naar en snelle en goede oplossing in het stadiondossier. “Wij zijn allemaal “PRO” en dat mag gezien en geweten zijn”, staat er te lezen.
 
Het Clubbestuur vraagt alle supporters om blauw-zwarte vlaggen uit de ramen te hangen, Clubsjaals aan de wagens te laten wapperen en kleding te dragen die op een diepgewortelde liefde of warme sympathie voor Club wijst.
 
Verder wil het FCB-bestuur de hele dag verzoeknummers op de Vlaamse radiostations horen, die duidelijk verwijzen naar Club Brugge. “Vlaanderen is voldoende radiostations rijk die maar al te graag verzoeknummers draaien voor speciale gelegenheden. Vrijdag 18 juli is voor Club Brugge zo’n speciale dag. Ga ervoor, allemaal. Hopelijk horen we dan wel de hele dag lang ‘Seven Nations Army’ weerklinken”, bericht de site.
 
Club Brugge wil met initiatief de beleidsmensen die moeten stemmen over het stadiondossier, erop attent maken hoeveel supporters een duidelijk en positief signaal van de Vlaamse regering willen inzake het nieuwe stadion in Loppem.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties