Ivan Campo is op weg naar Sociedad

De Nijs Michael
| 0 reacties
Ivan Campo is op weg naar Sociedad
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ivan Campo is momenteel werkloos, maar lang zal dat wellicht niet meer duren. De Spanjaard laat namelijk weten dat hij zo goed als rond is met het Baskische Real Sociedad, dat uitkomt in de Spaanse Segunda Division.

Campo was vorig seizoen nog actief bij de Engelse topklasser Bolton Wanderers, maar dat team verlengde het contract van de 34-jarige Spanjaard niet. Daardoor zit Campo sinds juni zonder werkgever, maar zoals gezegd mag de speler zich wellicht opmaken voor een nieuw avontuur in zijn carrière. Het Spaanse Real Sociedad wil de ervaren speler namelijk graag inlijven.

"Sociedad is een erg interessante optie voor mij. Mijn ouders wonen in de stad en ik wil dolgraag opnieuw aan de slag. Ik hoop dat alles snel in orde komt", laat Campo weten.

Sociedad hoopt echter nog meer zaken te doen over het kanaal, zo toont de Spaanse club ook interesse in Francisco Merida en Pedro Botelho. De club uit het Baskenland heeft zich intussen gemeld bij Arsenal, Sociedad wil het talentvol duo graag op huurbasis overnemen van de Engelse topclub. Voor Merida is Sociedad alvast geen onbekende club, hij was er vorig seizoen namelijk ook al enkele maanden actief.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties