Liverpool moet spelers verkopen

Yves Dekoning
| 2 reacties
Liverpool moet spelers verkopen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Liverpool FC wil de titel in de Premier League veroveren, maar de club beschikt over een beperkt budget. Om toppers te kunnen kopen zullen er eerst spelers moeten worden verkocht.

Rafael Benitez aast nog Steeds op Gareth Barry, maar momenteel bezit hij onvoldoende financiële middelen om de transfer te realiseren. Na het aantrekken van Robbie Keane (Tottenham) moet hij opnieuw een aantal spelers van de hand doen om geld bijeen te sprokkelen. Eerder verkocht Benitez al John Arne Riise, Peter Crouch, Scott Carson en Danny Guthrie.  

Benitez heeft laten weten dat hij van de eigenaars van Liverpool FC geen budget voor transfers heeft gekregen deze zomer. Hij zou zelf geld moeten genereren door spelers te verkopen. Dit betekent dat er nog een aantal zullen moeten vertrekken om de transfer van Barry te financieren. Namen die circuleren zijn Steve Finnan, Jermaine Pennant en Andrei Voronin. Ook de toekomst van Xabi Alonso blijft onzeker. Benitez hoopt de overgang van Barry voor het sluiten van de transfermarkt af te ronden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties