Antwerp: ‘Laattijdigheid hypocriet gegeven’

Antwerp: ‘Laattijdigheid hypocriet gegeven’
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Royal Antwerp neemt geen genoegen met de beslissing van de KBVB. Volgens de Belgische voetbalbond werd de klacht ‘te laat’ ingediend.

Het bestuur van tweedeklasser Antwerp geeft zich niet zomaar gewonnen. Nadat de bond heeft beslist de klacht als ‘laattijdig’ te klasseren gaat Antwerp ervan uit dat het niet eerder kon reageren.



Voetbalclub Royal Antwerp verzond zijn eerste klacht, tegen de opstelling van de kalender, op 9 juli. De KBVB bevestigde op 10 juli de ontvangst van desbetreffende klacht. In de late namiddag van 3 juli werd de officiële kalender bekendgemaakt. Op de Bosuil vragen ze zich af in welke mate dit laattijdig te noemen is. Binnen de week werd op de officiële kalender gereageerd door het Antwerpse bestuur, een aanneembare tijdsspanne.


De ironie uit Antwerpen deelt ons mee dat indien Paul Bistiaux over paranormale gaven beschikte, hij de klacht had kunnen indienen alvorens de kalender was uitgebracht. Wat natuurlijk onmogelijk was. Langs de andere kant lijkt de bond water bij de wijn te moeten doen. De kalender liet warempel drie weken op zich wachten. Wordt alleszins vervolgd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties