Union houdt Londerzeel op een gelijkspel

In zijn vierde oefenwedstrijd heeft SK Londerzeel 1-1 gelijk gespeeld. Union kon pas in de slotminuut de gelijkmaker op het scorebord zetten.

Beide ploegen probeerden verzorgd voetbal op de mat te leggen, maar stootten daarbij beiden op een georganiseerde verdediging. De spitsen werden bijgevolg niet bereikt zodat beide ploegen niet verder kwamen dan enkele afstandschoten. We moeten al naar de 75ste minuut gaan om de eerste uitgespeelde kans te kunnen noteren. Bij zijn allereerste baltoets in Londerzeelse kleuren stuurde Nicky Melkert perfect Kris Bruyninckx de diepte in, maar die plaatste de bal net boven de lat.

Het bleek echter geen afstel te worden, maar een uitstel van vijf minuten. Ditmaal was het Goran Bijelic die zijn collega-invaller Mohammed Benchariff de diepte in stuurde en die plaatste de bal in de verste hoek tegen de netten. Terwijl iedereen dacht dat de overwinning binnen was, viel aan de overkant het tegendoelpunt. In een kluts met vier spelers rolde de bal tegen de netten. Het protest van Londerzeel kon niets meer baten in verband met de einduitslag.

SK Londerzeel: Sakalis, Geerinck (46' De Meyer), Bamba (73' Melkert), Morreel, Melotte, Geets, Sluyts, Maes, Bruyninckx, De Spiegeleer (64' Benchariff), De Voeght (64' Bijelic)

Union: Sadin, Moreaux, Hamdan, Giuliano, Selemani, Sotteau, Galeri, Hamilton, Tsimpaka, Elomari, Bolou
(Union zette bij het begin van de tweede helft tien nieuwe spelers op het veld, maar buiten de naam van reservedoelman Crimi noteerde Union geen namen op het wedstrijdblad. Enkel Sotteau bleef na de rust op het veld staan. Tien minuten voor tijd mochten Selemani en Galeri wederom het veld betreden.)