Standard uitermate tevreden met fandag

Philippe Crols
| 8 reacties
Standard uitermate tevreden met fandag
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Net als heel wat clubs organiseerde ook landskampioen Standard gisteren zijn fandag. De Rouches konden achteraf voldaan terugblikken. Er kwamen maar liefst 30.000 mensen richting Luik.

De directeur van Standard, Pierre François, was dan ook heel tevreden. Er werden namelijk ook nog heel wat tickets verkocht voor de Supercupwedstrijd tegen Anderlecht en de wedstrijd tegen Liverpool voor de voorrondes van de Champions League.

"Alle plaatsen voor de competitiewedstrijd tegen Anderlecht (27 september) zijn de deur uit en ook de thuismatch tegen Liverpool zal uitverkocht zijn", laat François weten. "Voor de Supercup is er minder interesse. Dat merken we duidelijk."

De fandag zelf was dus ook een succes. "Vaak nemen we als referentiepunt de drukte op de fandag van Anderlecht, maar dit jaar was er geen vergelijking mogelijk. Bij ons liep het echt als een trein. Het blijft ook indrukwekkend hoe de supporters als een echte twaalfde man achter hun ploeg blijven staan. Dat versterkt ook mijn gevoel dat we naar een groter stadion moeten evolueren", besluit François.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties