Van der Vaart: 'Zal HSV-fans nooit vergeten'

Philippe Crols
| 0 reacties
Van der Vaart: 'Zal HSV-fans nooit vergeten'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Rafael van der Vaart speelt de komende seizoenen voor Real Madrid. Hij zet dus een punt achter zijn periode bij het Duitse Hamburger SV. De Nederlander beleefde er enkele mooie seizoenen en zal Hamburg dan ook niet snel vergeten.

Op zijn website heeft van der Vaart nog enkele mooie woorden over voor zijn voormalige Duitse werkgever. "Ik ben blij dat ik de afgelopen seizoenen voor Hamburg heb mogen spelen. Ik zal de supporters ook nooit vergeten", laat de Nederlander weten. Van der Vaart kwam in 2005 over van Ajax en ontpopte zich bij HSV tot publiekslieveling.

Nu kijkt de middenvelder echter wel in het bijzonder uit naar de periode bij zijn nieuwe club: Real Madrid. "Het is echt een droom die uitkomt. Ik heb een sterke band met Spanje en iedereen weet dat ik er graag wilde voetballen", aldus de Nederlander. Eerder flirtte hij ook al met Valencia.

Dinsdag wordt de spelmaker voorgesteld in Madrid. Nu zijn landgenoot Wesley Sneijder mogelijk maanden buiten strijd is, zal de druk er niet minder groot op worden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties