De Vlieger: 'Ik zal ook wedstrijden spelen'

Philippe Crols
| 0 reacties
De Vlieger: 'Ik zal ook wedstrijden spelen'
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Geert De Vlieger stond vorig seizoen nog onder de lat bij Zulte Waregem. Hij versierde redelijk onverwacht nog een transfer naar Club Brugge. Daar is hij de doublure van Stijn Stijnen en dus zal hij veelal op de bank moeten plaatsnemen.

"Dat is ook logisch. Stijn Stijnen heeft vorig seizoen heel goed gepresteerd. Ik hoop dat hij het dit seizoen evengoed doet", laat De Vlieger weten in Het Nieuwsblad. "Maar langs de andere kant staan er komend seizoen heel veel wedstrijden op het programma waardoor Club iedereen nodig zal hebben. Ik zal dus ook wel mijn wedstrijden spelen", weet de doelman.

De Vlieger wordt er natuurlijk ook niet jonger op, maar heeft er nog wel zin in. "Aan mijn motivatie zal het niet liggen en ik voel ook dat ik mijn niveau nog haal", sprak de voormalige Rode Duivel.

Stoppen staat voorlopig dan ook niet in de woordenboek van de Clubdoelman. "Als ik het gevoel heb dat ik mijn niveau niet meer haal, zal ik het wel voor bekeken houden. Als het niet meer gaat, dan gaat het niet meer. Het jaar teveel zoals bij Chilavert of Bodart, daar heb ik geen zin in."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties