Problemen in derde omtrent schrapping Geel

Philippe Crols
| 16 reacties
Problemen in derde omtrent schrapping Geel
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Net als vorig seizoen dreigen er opnieuw problemen te zullen zijn aan het begin van het seizoen in derde klasse. Net als vorig seizoen is Verbroedering Geel opnieuw betrokken partij.

Verbroedering Geel is namelijk nog altijd niet geschrapt van de bondslijsten na hun faillissement. Daardoor staat het nog altijd ingedeeld in derde klasse B.

Bij de Belgische voetbalbond leggen ze de schuld bij de club zelf. "Als Geel zich niet uitschrijft, kunnen we de club ook niet schrappen", klinkt het in Gazet van Antwerpen.

Maar bij Geel zijn ze niet van plan om zich te haasten. Het hoopt nog op een overnamen, maar als dat niet gebeurt, verliest het al zijn matchen met forfaitcijfers en neemt Kelmis plaats in derde klasse. Dan moet er echter weer geschoven worden in vierde klasse en dreigen er dus weer veel problemen de kop op te zullen steken.

"Wij zouden het niet erg vinden als de bond hierdoor in de problemen komt. Mede door hen is onze ondergang ingeluid", sprak William Verkest, de voormalige voorzitter van Geel.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties