Pareja weet: 'Er zijn clubs geïnteresseerd'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Pareja weet: 'Er zijn clubs geïnteresseerd'

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Verliest RSC Anderlecht alsnog een speler voor het verstrijken van de deadline van de internationale transfermarkt komende zondag? Het kan, want Nicolas Pareja staat na zijn gouden medaille op de voorbije Spelen in de belangstelling van een paar teams.

In de krant Het Nieuwsblad zegt Nicolas Pareja dat het winnen van de gouden medaille op de Olympische Spelen het voorlopige hoogtepunt is van zijn nog prille carrière als profvoetballer. "Tot voor het Olympisch toernooi was ik niet zo bekend in Argentinië. Anderlecht krijgt daar weinig aandacht. Ondertussen weet iedereen nu wie ik ben", aldus de Argentijnse verdediger van paarswit.

"De gouden medaille in het voetbal was voor ons land erg belangrijk. Voorts haalde Argentinië in China in totaal maar twee gouden medailles en vier bronzen plakken", gaat Pareja verder. De verdediger weet ondertussen dat er ook al andere teams zijn die belangstelling voor hem hebben. "Ik heb weet van enkele ploegen, maar zolang er niets concreet is, wil ik daar liever over zwijgen. De Spaanse Primera Division is mijn favoriete competitie, maar het is Anderlecht die de sleutel van mijn toekomst in handen heeft", besluit de Argentijn die een avontuur in Rusland al naast zich neerlegde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties