Real Madrid wil Cazorla weghalen bij Villarreal

Mathias Dumarey
| 10 reacties
Real Madrid wil Cazorla weghalen bij Villarreal

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Santiago Cazorla heeft een aanbieding gekregen van Real Madrid. Dat heeft de speler van FC Villarreal vandaag toegegeven. De Spaanse international kan het nieuws nauwelijks geloven.

Santiago Cazorla heeft in zijn contract bij Villarreal een afkoopsom staan van zestien miljoen euro. Voor een club als Real Madrid is dat peanuts. Cazorla ziet een overstap alleszins zitten en hij gaat vandaag nog overleggen met zijn zaakwaarnemer.

"Real Madrid is de beste club van Spanje. Ik kan moeilijk nee zeggen. Als ze bereid zijn om de afkoopsom voor mij te betalen, dan zou dat voor mij een enorme stap vooruit zijn. In de volgende dagen zal alles wel duidelijker worden", aldus Cazorla.

De 23-jarige Spaanse international brak vorig seizoen helemaal door in het shirt van Villarreal. Het leverde hem een plaats op in de EK-selectie van de toenmalige Spaanse bondstrainer Luis Aragones. Daarvoor was hij nooit door hem opgeroepen. Op de halve finale na speelde Cazorla in iedere wedstrijd op het afgelopen en door Spanje gewonnen Europees kampioenschap. 

Cazorla, een man uit Asturië, speelde meer dan 120 competitiewedstrijden voor Villarreal. Hij zou de club met hartzeer verlaten. "Villarreal is altijd mijn club geweest. Maar als Real Madrid langskomt, moet ik toch even nadenken en een besluit nemen. Mijn ploegmaats staan versteld. Het gebeurt natuurlijk ook niet elke dag dat er iemand naar Real kan", besluit een dolgelukkige Cazorla.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties