Newcastle gaat gewoon door met Keegan

De Nijs Michael
| 0 reacties
Newcastle gaat gewoon door met Keegan

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dinsdag circuleerden er onheilspellende berichten boven St. James' Park. Newcastle United had namelijk zijn trainer de laan uitgestuurd, of dat meldden toch meerdere Engelse media. De club ontkent echter in alle toonaarden, Keegan blijft gewoon in dienst.

Newcastle begon niet meteen schitterend aan het seizoen, de club kon slechts één keer winnen in de eerste drie wedstrijden en kan met een 4 op 9 niet tevreden zijn. Daarop kwam het gisteren tot een hevige discussie tussen trainer Keegan, die de club verwijt dat er onvoldoende versterking is gehaald, en eigenaar Mike Ashley. BBC meldde vervolgens dat 57-jarige trainer daarvoor zijn ontslag had gekregen.

"Newcastle United kan bevestigen dat leden van het bestuur en trainer Keegan dinsdag met elkaar gesproken hebben. kevin heeft daarbij een aantal zaken naar voor gebracht en die zijn met hem besproken", bevestigt de club op de website.

De stelling van de Britse omroep BBC over het ontslag van Keegan wordt echter formeel tegengesproken op de website van The Magpies. "De club wil graag doorgaan met de huidige strategie op lange termijn en wil daarbij graag kenbaar maken dat Kevin extreem belangrijk is voor Newcastle United, zowel nu als in de toekomst", aldus de verklaring op de officiële website van de club uit de Premier League.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties