Milojevic komt afscheid nemen van Lokeren

Nico Wieme
| 7 reacties
Milojevic komt afscheid nemen van Lokeren

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op 13 september brengt Sporting Lokeren hulde aan zijn ex-doelman Zvonko Milojevic. De onfortuinlijke Serviër revalideert nog steeds van een zwaar verkeersongeval, maar staat erop zijn voormalige club nog een bezoekje te brengen.

Op 15 november 2007 had Zvonko Milojevic een heel zwaar ongeval met zijn wagen in Duitsland. Nadat hij een afrit had gemist, stopte hij op de pechstrook om te zien hoe hij best moest rijden. Op dat moment werd zijn auto gegrepen door een vrachtwagen. Dagen lang lag Milo in coma.
 
Iets minder dan een jaar verder ligt Milojevic nog steeds in het ziekenhuis in Pellenberg. De doelman is verlamd aan beide benen, maar revalideert volop. Op 13 september zal de Serviër een laatste bezoek aan zijn ex-club Sporting Lokeren brengen. Daarna vertrekt hij terug naar zijn land om daar verder te revalideren.
 
Op 13 september speelt Lokeren thuis tegen Westerlo. Milojevic zal voor de wedstrijd even op het veld komen om van zijn ex-club, ploegmaats, supporters en vrienden afscheid te nemen. Aangezien de herstellende doelman nog veel moet rusten, zal het bezoek van korte duur zijn.
 
Lokeren vraagt iedereen die aan de voormalige publiekslieveling een cadeautje wil geven om dat op voorhand aan het secretariaat van de club te bezorgen. Op de dag zelf kunnen hem geen persoonlijke geschenken overhandigd worden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties