Mpenza voelt zich al de ster in Plymouth

Mathias Dumarey
| 3 reacties
Mpenza voelt zich al de ster in Plymouth

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Emile Mpenza is erg tevreden met zijn overstap naar de Engelse tweedeklasser Plymouth Argyle. Hij voelt er zich nu al een ster. De jongste van de Mpenza-broers kon ook voor het Griekse Xanthi gaan voetballen.

"Ik wilde absoluut in Engeland blijven voetballen want hier is men bezeten van het spelletje. Er is altijd veel volk op training en de sfeer in de stadions is indrukwekkend, ook in tweede klasse. Ik heb bij Schalke 04 en Hamburg SV gespeeld en dat is toch anders. Je voelt dat het voetbal in Engeland geboren is", aldus Emile Mpenza in de krant Het Nieuwsblad.

"Plymouth is een kleine, goede en gezellige club. Hier geloven de mensen in mij. Ze beschouwen mij als een ster. Ik sta onder druk maar ben absoluut niet bang. Ik ga beter doen dan in dat halve seizoen bij Manchester City. Nu pas zullen ze in Engeland de echte Emile zien", gaat de ambitieuze ex-Rode Duivel verder.

Mpenza wil zelfs een terugkeer naar die Rode Duivels niet uitsluiten. "Zegt nooit 'nooit' in het leven. Als René Vandereycken mij nodig heeft, kan er zeker weer gepraat worden. Hij kan op mij rekenen. Ik zit alvast beter in mijn vel dan vroeger", besluit de spits.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties