Fabregas ontstemd na vervanging

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Fabregas ontstemd na vervanging

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er is wat onrust in het Spaanse kamp. Cesc Fabregas was kwaad toen hij in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Bosnië-Herzegovina vervroegd naar de kant moest. Volgens de Arsenal-speler is het allemaal maar een storm in een glas water.

Cesc Fabregas speelde een degelijke wedstrijd met Europees kampioen Spanje tegen Bosnië-Herzegovina. Hij lag ook mee aan de basis van het enige doelpunt van de wedstrijd gescoord door David Villa. Daarna werd hij door bondscoach Vicente Del Bosque naar de kant gehaald voor Xabi Alonso en daar was hij niet tevreden mee.

Fabregas is ook niet van plan zich te excuseren voor zijn gedrag. "Waarom zou ik ook? De dag dat ik niet boos wordt omdat ik naar de kant moet, stop ik meteen met voetballen", probeert de middenvelder de pers wat te sussen. "Ze vervangen me telkens als we op voorsprong staan. Ik concludeer daaruit dat ik verdedigend niet sterk genoeg ben en dat ik me dus daarin moet gaan verbeteren om een nog completere middenvelder te worden", besluit Fabregas.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties