Volkslied zorgt voor verwarring

Philippe Crols
| 18 reacties
Volkslied zorgt voor verwarring
Foto: © SC

Volg België nu via WhatsApp!

Wat is dat toch allemaal met ons volkslied? Meerdere Rode Duivels moeten het gedacht hebben toen ze de ongewone versie van de Brabançonne hoorden.

De Rode Duivels waren duidelijk niet op de hoogte dat de Brabançonne door Toots Thielemans zou worden gespeeld. Dat was er aan te zien ook. De spelers van de nationale selectie zingen al niet vaak uit volle borst mee en zaterdag liep het helemaal mis.

"Ik heb nog meegezongen, maar die trage versie maakte het wel wat lastig", verklaarde Wesley Sonck aan Gazet van Antwerpen. "De volgende keer mogen ze toch voor een iets snellere versie kiezen", was de mening van die andere doelpuntenmaker, Steven Defour.

Tijdens het volkslied moesten Marouane Fellaini en Jan Vertonghen ook ineens lachen. De speler van Ajax legde in Studio 1 uit wat er gebeurd was. "Moussa Dembele stond recht voor ons in de tribune en ik keek samen met Marouane naar hem en toen moesten we lachen", aldus Vertonghen. Wat Dembele juist aan het doen was, vertelde de middenvelder er niet bij.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties