Decuypere: "Geen reden tot klagen"

Decuypere: "Geen reden tot klagen"

Eendracht Opstal begon aan het seizoen met een 4 op 6. Laurent Decuypere ziet in Het Nieuwsblad dan ook geen reden tot klagen.

“Voorlopig hebben we geen redenen om te klagen”, weet de 27-jarige defensieve middenvelder te melden. “We namen vier op zes uit twee moeilijke en totaal verschillende matchen. In Wilrijk hadden we het geluk wat aan onze kant, want in de slotminuten konden we nog twee goals achterstand ophalen. De match tegen Schoten was er eigenlijk één om snel te vergeten. De bezoekers speelden op en dikwijls over het randje. Nu krijgen we met een trip naar Borgerhout de derde Antwerpse ploeg op rij. Ik hoop dat we daar de drie punten kunnen halen. Dat zou ons ruimte geven, want de daaropvolgende weken krijgen we moeilijke wedstrijden tegen de ploegen die als titelkandidaat naar voor werden geschoven.”

“In de voorbereiding hadden we het soms moeilijk, maar net op tijd sloeg alles om”, gaat Decuypere verder. “We moesten niet enkel veel nieuwe spelers inpassen, met de nieuwe trainer spelen we ook een nieuw systeem. Vroeger voetbalden we met één verdedigende middenvelder, nu met twee en in zone. Defensief loopt het lekker maar soms valt de overgang naar het offensieve wat moeilijk. We mogen ook niet vergeten dat met Koppen, De Wilde en Carlier de volledige centrale as vertrok. Nadir (Ben Kouidar, red) toonde zich defensief een prima vervanger voor Koppen, maar Wouter had ook offensieve kwaliteiten. Hij was elk seizoen wel goed voor vijf, zes goals.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties