Reds geloven in titel

Reds geloven in titel
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de overwinning tegen rivaal Manchester United groeit bij Liverpool FC het geloof in de titelkansen. Mogen de Reds na negentien jaar wachten eindelijk opnieuw een nieuwe titel vieren?

Volgens Jamie Carragher heeft Liverpool het beste team van Europa geklopt. Dat moet de spelers het vertrouwen geven dat ze elk team in de Premier League kunnen verslaan. Carragher hoopt dat ze nu vertrokken zijn want het niveau was niet super voorlopig. Maar het belangrijkste is dat de Reds bovenaan staan en dat er wat ademruimte is ten opzichte van Manchester United.

Ook Rafael Benitez beseft dat deze overwinning belangrijk is voor het vertrouwen van de spelers. Hij zag vooral een goede tweede helft en loofde het karakter en de kwaliteit van zijn troepen. Vooral de werklust en het samenspel van Dirk Kuyt en Robbie Keane vond Benitez belangrijk.

Bij Manchester United kwam de nederlaag hard aan. Sir Alex Ferguson haalde zwaar uit naar zijn spelers. Volgens hem kon hij niets positief uit het duel halen, niemand presteerde goed. Ferguson moest toegeven dat Liverpool beter was. "Liverpool haalde het vooral door druk te zetten en te tackelen, maar we hadden hierop een antwoord moeten vinden."  
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties