Bij Gent zijn ze nog niet bekomen van de 4-2-opdoffer

Mathias Dumarey
| 6 reacties
Bij Gent zijn ze nog niet bekomen van de 4-2-opdoffer

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

AA Gent ging zaterdag met de billen bloot bij Excelsior Moeskroen en daar geraken ze in de Arteveldestad maar moeilijk over. Manager Michel Louwagie geeft doe dat hij zich zorgen maakt na de vertoning in Henegouwen.

"We moeten grondig gaan analyseren wat er is fout gelopen. Deze week zal iedereen de koppen moeten samensteken: de technische staf, de voorzitter en ikzelf. Daarna is het misschien tijd om met 'bepaalde spelers' een individueel gesprek te voeren. Daar zullen zeker verdedigers tussen zitten", aldus AA Gent-manager Michel Louwagie in de krant Het Laatste Nieuws

"Wat de oorzaak is van het debacle? De houding van de spelers. Tegen Moeskroen zag ik dezelfde houding die ze aannamen tegen Kalmar: we zullen die mannen eens inblikken", gaat Louwagie verder. "Ik heb liever dat er nu wat onrust is, zodat sommigen eens voor de spiegel gaan staan en met de voetjes op de grond komen", aldus nog Louwagie.

Michel Preud'homme gaf eerder al aan dat hij razend was op zijn spelers. "Ik was er ziek van, dit weekend. Tussen zaterdagavond en zondagmiddag heb ik constant naar beelden gekeken, over zaken nagedacht, geanalyseerd en die dingen opgeschreven", aldus de Gent-trainer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties