Coenen: "Enorm ontgoocheld"

Coenen: "Enorm ontgoocheld"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Verbroedering Meldert verloor zondag punten tegen Berlare en dat ik hard aangekomen. Ook bij Michaël Coenen die zijn verhaal doet op de officiële website.

“Ik ben enorm ontgoocheld,” laat de 24-jarige verdedigend ingestelde speler optekenen. “Ons team had altijd afstand moeten nemen van Berlare, maar we speelden niet goed. Meldert raakte met een gelukje aan de openingstreffer toen Van Der Veken de bal in eigen doel werkte. Onze tegenstrever toonde zich organisatorisch een sterk geheel en was sterk in de duelkracht. Toch speelden de roodhemden nog niet op het niveau van een ploeg uit bevordering. Precies daarom komt dit puntenverlies hard aan. Neem daar nog bij dat we niet efficiënt voor de dag kwamen en de cirkel is rond.”
 
“De verplaatsing naar Temse is niet van de poes en de confrontatie met Bornem zal al evenmin een gezondheidswandeling worden,” blikt Coenen al vooruit. “We moesten tegen Berlare het verlies uit de openingsmatch rechtzetten en daarin slaagde de ploeg niet. Puntenverlies in eigen huis is altijd pijnlijk. Vooral als men een top-5-plaats ambieert. Verbroedering moet met het op Londerzeel getoonde karakter de zaak aanpakken en doeltreffender worden. Anders zullen we opnieuw een moeizaam seizoen doormaken.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties