Eerste scheur bij Lierse: Theyskens is weg

Mathias Dumarey
| 66 reacties
Eerste scheur bij Lierse: Theyskens is weg
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Leo Theyskens heeft gebroken met de Egyptische investeerders bij Lierse SK. Vorige maand werd de ex-voorzitter van de club nog weggepromoveerd naar de functie van Europees manager bij de Wadi Degla Holding.

Waar Leo Theyskens in het tussenseizoen nog lovend was over de samenwerking met Maged Samy en zijn holding Wadi Degla, is er nu een abrupt einde gekomen aan die goede verstandhouding. Theyskens zou niet meer akkoord gaan met de gang van zaken bij de Pallieters.

"Ik stap op. Er is een dispuut en daar moet eerst nog een oplossing voor gevonden worden. Ik wil nog niet op de zaken vooruit lopen want ik hoop dat Samy en ik er nog als grote mensen kunnen uitkomen", aldus Theyskens in de krant Het Nieuwsblad.

Theyskens was voorzitter van Lierse tussen 2005 en 2008. "Ik heb toen kunnen bewijzen dat ik een club op een goede manier kon leiden maar blijkbaar wordt dat niet overal geapprecieerd", zegt Theyskens nog. Het is overigens niet uitgesloten dat de voormalige sterke man van de huidige tweedeklasser naar het gerecht stapt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties