Gerets kijkt met vertrouwen vooruit naar Liverpool

De Nijs Michael
| 0 reacties
Gerets kijkt met vertrouwen vooruit naar Liverpool

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het Marseille van Eric Gerets ontvangt vanavond de Engelse grootmacht Liverpool. De coach van de Zuid-Fransen kijkt alvast met het nodige vertrouwen vooruit naar de clash, al beseft ook onze landgenoot dat het geen makkelijke wedstrijd zal worden.

Gerets weet in ieder geval aan wat hij zich mag verwachten, Marseille en Liverpool keken elkaar ook vorig seizoen twee keer in de ogen. Op Anfield Road gingen de Fransen verrassend met de drie punten aan de haal na een 0-1-overwinning, maar in Marseille kregen Gerets en co een 0-4-pandoering. "Ik denk niet dat Liverpool ons kan verrassen zoals vorig seizoen, toen ze ons fysiek overdonderden", reageert de coach.

"We moeten nu weer winnen, omdat we daarna twee uitmatchen hebben. Of ons dat zal lukken weet ik niet, maar het wordt alleszins een fantastische wedstrijd. De manier waarop Liverpool tegen Manchester United (2-1 winst) speelde, was indrukwekkend. Mijn spelers hebben de wedstrijd gezien en weten dat Liverpool heel sterk is", legt de coach uit. "Maar wij beseffen dat we ook kwaliteiten hebben. Dat hebben we bewezen in Bordeaux (1-1), waar we voor rust onze beste prestatie neerzetten sinds ik hier coach ben. Alleen moeten we tegen Liverpool efficiënter zijn."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties