Het zit Dany David niet mee

Niels Hendriks
| 1 reacties
Het zit Dany David niet mee

Volg Lommel SK nu via WhatsApp!

Het zit Dany David niet echt mee tot dusver. Zijn nieuwe club, KVSK United blijft immers kampen met blessures. Zaterdag komen daar nog twee geschorsten bovenop.

Sterkhouders Davy Oyen en Wim Raymaekers waren al voor langere tijd out en speelde nog geen minuut in deze competitie. Ook de Braziliaan Marcos Pereira speelde nog maar tien minuten en herviel in zijn knieblessure en zal ook al voor langere tijd niet beschikbaar zijn. Bjorn Beyens (hamstring) herviel afgelopen weekend tijdens de wedstrijd met de invallers. Hij moet het verdict van een nieuwe echografie afwachten.

Zoals geweten liggen ook beide doelmannen Schurmans en Mommers in de lappenmand. De nieuwe doelman, Bjorn Sengier, is volgend weekend wel speelgerechtigd. Thomas Frederix moest zaterdagavond op Oostende vervangen worden met een knieblessure. Op datzelfde Oostende kregen Christophe Delande en Harald Pinxten al hun derde gele kaart van het seizoen en zijn dus geschorst voor de volgende partij. Het zal dus puzzelen worden voor trainer Dany David, zaterdag speelt United thuis tegen Doornik. David hoopt wel aanwinst Patrice Noukeu te kunnen recupereren, hij sukkelde nog met enkelblessure.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties