Van Winckel: "Festival van de slechte passes"

Van Winckel: "Festival van de slechte passes"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KSC Grimbergen behaalde afgelopen zondag tegen Berchem Sport een punt en mocht daarmee blij zijn. Ook trainer Stef Van Winckel was op de officiële website niet echt tevreden over de geleverde prestatie.

“We hebben een punt maar daar is ook alles mee gezegd,” vangt Van Winckel aan. “Onze eerste helft was nog behoorlijk. Verbeke is dan uitgevallen en dat is wel een belangrijke schakel. Daarna hebben we niet meer gevoetbald. We verloren nagenoeg alle duels en het was een festival van slechte passes. Ik moet de jongens wel bewonderen voor hun vechtlust. Ze hebben gevochten en geknokt en dat is ook de enige manier om in zo’n wedstrijd nog iets te halen. Maar sommige spelers waren voetballend echt op miniemenniveau.”
 
“Ons aanvallend trio was ook niet op niveau” gaat de 41-jarige hoofdtrainer verder. “Fuso is natuurlijk niet het type spits dat balvast is. “In het begin was het voor Hermans (die de geblesseerde Verbeke kwam vervangen, red.) ook even zoeken. In de tweede helft heeft hij dat gelukkig beter opgelost. Het is ook niet makkelijk om in zo’n situatie in de ploeg te komen. Met het uitvallen van Verbeke waren we wel wat snelheid kwijt. We waren de bal altijd direct kwijt en dan kom je constant onder druk te staan. Dat kun je ook zomaar niet oplossen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties