Wuytens (PSV) in de basis tegen Atlético Madrid

Mathias Dumarey
| 3 reacties
Wuytens (PSV) in de basis tegen Atlético Madrid

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond wordt er voor het eerst afgetrapt in het Europees kampioenenbal jaargang 2008-2009. PSV speelt thuis tegen het Spaanse Atlético Madrid met een Belgisch toptalent in de basis: Stijn Wuytens.

Stijn Wuytens, nog maar 18 jaar jong, maakte tijdens de voorbereiding indruk op de technische staf van PSV Eindhoven. Trainer Huub Stevens wil de inspanningen van onze jonge landgenoot belonen met een basisplaats tegen Atlético Madrid. Wuytens kan het zelf nog niet geloven. "Wat ik nu meemaak, is een jongensdroom die uitkomt. Ik had het echt nog niet verwacht", zegt Wuytens in de krant Het Nieuwsblad.

"Het is een mooie seizoensstart voor mij. Ik krijg veel vertrouwen van de trainer. Ik blijf mijn best doen om zijn vertrouwen te behouden", gaat Wuytens verder. Steven vindt de jonge leeftijd van de verdedigende middenvelder geen probleem. "Stijn is een groot talent. Met zijn voetbalinzicht kan hij ons mooie diensten bewijzen", aldus de voormalige trainer van Hamburg SV, Hertha BSC, Roda JC en Schalke 04.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties