Bailly herstelt thuis

Bailly herstelt thuis

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Logan Bailly heeft dinsdag het ziekenhuis verlaten en herstelt nu thuis verder van zijn hersenschudding. De doelman van Racing Genk hoopt tegen KV Mechelen zijn plaats in doel weer in te nemen, al lijkt dat onwaarschijnlijk.

Het gaat de goede kant op met Logan Bailly. Nadat de Genkdoelman zondag onzacht in aanvaring kwam met Club Bruggespits Joseph Akpala en een zware hersenschudding opliep, verliet de Waal dinsdag al het ZOL-ziekenhuis in Genk.
 
Bailly trok meteen naar zijn vader en zal daar verder recupereren. “Hij krijgt nu absolute rust voorgeschreven”, aldus clubarts Stijn Indeherberghe. “Hij zal thuis ook extra verzorging en massage krijgen.”
 
De medische staff verwacht Bailly vrijdag weer op de club voor een gesprek. Vermoed wordt dat de onfortuinlijke doelman daarna enkele fietsoefeningen zal mogen doen. Als alles goed verloopt zou hij volgende week dinsdag de individuele trainingen kunnen hervatten. Het is van absoluut belang dat Bailly de eerste dagen alle contacten vermijdt. Hoofd en nek zijn na zo’n botsing een tijdje gevoeliger.
 
De wedstrijd tegen KV Mechelen komt voor hem vermoedelijk nog te vroeg en ook achter een selectie voor de Rode Duivels, die straks Armenië en Spanje partij geven, staat nog een zeer groot vraagteken.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties