Geraerts: 'Heel blij met punt'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Geraerts: 'Heel blij met punt'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Karel Geraerts was na het gelijkspel op KV Mechelen nuchter in zijn wedstrijdanalyse. “We pakken hier vandaag een punt”, klinkt het bij de middenvelder van Club Brugge.

“Gezien de wedstrijd moeten we heel blij zijn dat we met een punt naar huis gaan. Het is niet op Mechelen dat we punten verliezen, maar in de wedstrijd thuis tegen Dender.”
 
Akpala
 
Voorin moest Wesley Sonck helemaal alleen op een eiland spelen. “We hebben vandaag Joseph (Akpala, nvdr) gemist”, weet Geraerts. “Daardoor was er geen diepgang en dat konden we wel gebruiken. We waren net aan het bouwen aan een nieuwe spelstijl en moesten dat vandaag al terug veranderen.”
 
Club Brugge kwam toch nog op voorsprong. “De 0-1 kon niet beter vallen, maar net als vorig jaar krijgen we in de kluts de 1-1 tegen. Het was precies een kopie van de wedstrijd van vorig seizoen (Club speelde 1-1 gelijk, nadat Philippe Clement de score had geopend, nvdr).”
 
Niet dramatiseren
 
Toch is Geraerts niet blind voor de mankementen. “De eerste helft was niet goed. Er werden veel fouten gemaakt, maar we moesten ons ook niet laten doen door Mechelen. We zijn meegegaan in hun spel. Dat breekt de wedstrijd.”
 
Club moet nu wel achtervolgen op Anderlecht en Standard. “We moeten nu ook niet alles gaan dramatiseren. Vorig jaar stonden we de hele tijd voorop en kwamen we op het einde van het seizoen te kort. Het is nu punt van tegen Westerlo de drie punten thuis te houden.” (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties