Sollied gunt Pranjic rust

Nico Wieme
| 0 reacties
Sollied gunt Pranjic rust

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

SC Heerenveen speelt woensdagavond tegen MVV in het kader van de Nederlandse beker. De Friezen zullen het moeten stellen zonder Danijel Pranjic. De middenvelder van kampt met een lichte spierblessure.

Trond Sollied gunt Danijel Pranjic vanavond in het bekerduel tegen MVV rust. De middenvelder van SC Heerenveen sukkelt met een spierblessure. Mogelijk mist de Kroaat ook het competitietreffen komend weekend tegen NAC Breda.
 
Mocht Pranjic zaterdag toch geen hinder meer ondervinden van zijn blessure, dan overweegt Sollied om hem op te stellen. De Heerenveencoach spaart zijn speler met het oog op de terugwedstrijd in de UEFA-beker volgende week tegen Setubal.
 
“Volgende week wacht Vitoria Setubal. Dat is een erg belangrijke wedstrijd. Pranjic herstelt meestal snel van spierblessures, maar we gaan geen enkel risico met hem nemen”, aldus de Noor op de clubwebsite.
 
Ondertussen heeft Sollied verschillende vervangers voor Pranjic klaarstaan. De ex-trainer van o.a. AA Gent en Club Brugge overweegt Michael Dingsdag een linie op te schuiven of Tarik Elyounoussi juist een linie te laten zakken.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties