Yaya Touré: 'Ik wil naar Juventus'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Yaya Touré: 'Ik wil naar Juventus'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Yaya Touré wil in januari Barcelona voor Juventus ruilen. “Ik wil deze transfer voor geen geld van de wereld missen”, zegt de Ivoriaan.

Touré imponeerde vorig jaar met zijn voetbalkwaliteiten de socio’s in Camp Nou, maar heeft dit jaar zijn heldenstatus verloren. De voormalige speler van SK Beveren zit meer op de bank dan hem lief is.
 
Maar er is een oplossing in de maak voor Touré. Juventus kampt met problemen op het middenveld en wil de Ivoriaan in januari naar Turijn halen. Touré is alvast enthousiast. “Ik wil naar Juve gaan”, onderstreepte hij.
 
“Het is een kans die ik niet kan laten liggen, zelfs al moet ik er de Champions League voor laten liggen.” Touré kwam dit seizoen al voor Barça in actie in het kampioenenbal en mag niet meer voor een andere ploeg uitkomen in Europa.
 
“Binnen een dikke maand weet ik wat Barcelona met mij van plan is.” Touré zal er in Italië niet armer van worden. Juventus heeft hem een voorstel gedaan met een salaris van 3,8 miljoen euro, een verdubbeling van wat hij in Catalonië krijgt.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties