Fabregas brak zijn neus tegen België

De Nijs Michael
| 0 reacties
Fabregas brak zijn neus tegen België
Foto: © SC

De wedstrijd tussen België en Spanje heeft heel wat slachtoffers geëist. Nog voor de match raakte Moussa Dembele geblesseerd en de partij was amper op gang gefloten of Fernando Torres moest het veld geblesseerd verlaten. Daar blijft het echter niet bij.

Ook Cesc Fabregas, die de geblesseerde Fernando Torres kwam vervangen, raakte geblesseerd in het Koning Boudewijnstadion. De speler van Arsenal brak zijn neus. "Ik weet ook niet meer hoe ik mijn neus brak", vertelt Fabregas aan EFE. "Ik probeerde richting het Belgisch doel te gaan en kreeg een knie of een stoot van een Belgische verdediger in het gezicht. Het was een stevige tik."

Fabregas hield er dus een gebroken neus aan over, maar de Spanjaard speelde de wedstrijd wel uit. Hij hoopt ook dat een chirurgische ingreep niet nodig is. "Er is sprake van een breuk en na de wedstrijd was mijn neus fel gezwollen", aldus Fabregas. "Ik hoop dat ik gewoon kan doorspelen. We moeten het even bekijken, maar eerlijk gezegd hoop ik dat een operatie niet nodig is."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties