Crisis wordt besproken bij Feyenoord

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Crisis wordt besproken bij Feyenoord

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het gaat niet goed met de Nederlandse traditievereniging Feyenoord Rotterdam. Afgelopen weekend werd met 1-0 verloren van Willem II. De spelers en trainer gingen vanochtend samen zitten om de huidige malaise in Rotterdam-Zuid te bespreken.

Tijdens de bespreking zouden tussen trainer (Gertjan Verbeek, nvdr) en spelers harde woorden gevallen zijn. Dat meldt de regionale omroep RTV Rijnmond. De discussie zou langer geduurd hebben dan verwacht. Nadien gingen de meeste spelers niet het veld op, maar werd er verder gewerkt aan het herstel.

Feyenoord staat momenteel op een erg teleurstellende vijftiende plaats in de Nederlandse Eredivisie. Alleen tegen FC Volendam, de puntenloze rode lantaarn, werd gewonnen. Het verlies tegen Willem II was overigens al de vierde nederlaag in deze competitie voor de Rotterdammers.

Donderdag moet Feyenoord aan de slag in de UEFA-beker. Het trekt naar Nancy waar het niet zal worden aangemoedigd door ook maar één supporter. Feyenoord raakte overigens in de poulefase van de UEFA-beker nadat het de Zweedse leider Kalmar FF in twee wedstrijden kon uitschakelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties