Mbokani mag zich aan serieuze boete verwachten

Mathias Dumarey
| 8 reacties
Mbokani mag zich aan serieuze boete verwachten

Volg Standard nu via WhatsApp!

Geen Dieumerci Mbokani afgelopen zaterdag in de wedstrijdkern van regerend kampioen Standard Luik. De Congolees was veel te laat terug van een interland met zijn land tegen Malawi.

Dieumerci Mbokani meldde zich pas vorige vrijdagmiddag terug in Luik, zes dagen na de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Malawi. Bovendien was de trefzekere aanvaller geblesseerd.

"We hadden hem gevraagd om af te zien van de interland en zich hier te laten verzorgen door de medische staf, maar dat heeft hij geweigerd. Achteraf heb ik dan gehoord dat hij om familiale redenen later dan voorzien zou terug zijn. Over het feit dat zijn enkelletsel ondertussen nog verergerd was, repte hij met geen woord. Het is vooral dat wat ik hem kwalijk neem", aldus Standard-trainer Laszlo Bölöni in de krant Het Laatste Nieuws.

Mbokani mag zich nu verwachten aan de grootste boete die hij al bij Standard heeft gekregen. Het ziet er overigens naar uit dat de Congolees de belangrijke wedstrijd van dit weekend in en tegen RC Genk niet zal halen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties