Vanden Stock: 'Ik maak me heel veel zorgen'

De Nijs Michael
| 0 reacties
Vanden Stock: 'Ik maak me heel veel zorgen'

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht kreeg dit jaar al eens te maken met een crisis, maar gisteren gingen de troepen van coach Jacobs nogmaals zwaar onderuit. Het is misschien nog te vroeg om van een crisis te spreken, maar het zal vandaag wel stuiven in het Astridpark.

Anderlecht bestaat dit seizoen honderd jaar, maar de verjaardag van paars-wit wordt zwaar overschaduwd door de tegenvallende prestaties. Deze zomer gingen de Brusselaars Europees met het schaamrood op de wangen onderuit tegen BATE Borisov, waardoor er dit seizoen geen UEFA Cup- of Champions Leaguevoetbal te zien is in het Astridpark. De vicelandskampioen stelde zijn ambitities bij en maakte van de competitie dé topprioriteit, maar ook daar faalt Anderlecht voorlopig.

Anderlecht kon dit seizoen amper goed voetbal brengen en gisteren werden de fiere Brusselaars vernederd door middenmoter Zulte Waregem. Niet alleen bij de supporters, maar ook in de bestuurskamer is die nederlaag bijzonder hard aangekomen. "Dit is een zeer grote ontgoocheling", geeft voorzitter Roger Vanden Stock toe. "Ik zag een zeer zwak Anderlecht, zonder motivatie en zonder inzet. De groep is heel slecht bezig. Ik maak me heel grote zorgen, maar sprak de spelers nog niet toe. Dat is voor maandag of dinsdag."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-0 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties