Sint-Niklaas sluit turbulente week af

Rombaux Gunther
| 0 reacties
Sint-Niklaas sluit turbulente week af

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FCN Sint-Niklaas behaalde tijdens het afgelopen weekend een gelijkspel tegen WS Woluwe. Meteen betekende dit het einde van een turbulente week waarin trainer Patrick Hantson ontslagen werd op basis van de magere resultaten van de voorbije weken.

Het werd een turbulente week voor FCN Sint-Niklaas. Na het ontslag eind vorige week van trainer Patrick Hantson diende interimtrainer Jean-Marie Van Geysel heel zijn defensie te herschikken. Toch haalde men opgelucht adem want er werd ondanks dat men aantrad met een noodploeg toch een gelijkspel behaald op WS Woluwe. Vooral de verdediging diende helemaal herschikt te worden. Zo werden Meirsman en van Goethem in de ploeg gedropt en trokken beiden behoorlijk hun streng. Jammer genoeg was het de afwerking die faalde in Woluwe, zo werd er ondermeer een elfmeter gemist door Belfassi. Na de wedstrijd had de voorzitter ondanks de puntendeling toch een positieve beoordeling over de match. Voor Van Geysel wordt het echter afwachten hoe het nu verder moet.

“Hoe het met de sportieve leiding verder moet is mij momenteel nog niet echt duidelijk. Tot voor het weekend was ik hulptrainer dat ik combineerde met nog wat taken. Plots kreeg ik er de coaching bij van het eerste elftal maar ik zal men uiterste best doen om niet teleur te stellen,” aldus Jean-Marie van Geysel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties