STVV: 'We hebben versterking op links nodig'

vincent van de keer
| 0 reacties
STVV: 'We hebben versterking op links nodig'

Volg STVV nu via WhatsApp!

'De Kanaries' zitten al langer met een probleem op links, want het grootste aantal van hun spelers is rechtsvoetig of hoort gewoonweg niet thuis op de linkerflank. Ze lieten hun oog dan ook vallen op Fesquet Penga.

Er wordt al langer gezegd dat STVV een zwakke linkerflank heeft en ze hebben er te weinig spelers voor. Sebastien Siani liet zien tegen Doornik dat hij beter op zijn plaats zit in de spits en Marc Hendrikx kreeg het publiek wel op het puntje van hun stoel, maar Brepoels vindt dat hij fysiek een achterstand heeft. Er wordt gefluisterd dat Landry Mulemo een terugkeer zou overwegen, dit is echter niet meer dan een gerucht.

Guy Mangelschots had dan uiteindelijk maar één optie meer en dat was een transfer proberen regelen. Zijn oog viel dan ook op Fesquet Penga  een speler van 2de klasser KVK Tienen, de man die Marc Wagemakers in Tienen - Sint Truiden doldraaide met zijn snelle acties en dribbels.

“Uiteraard heeft Penga ons toen kunnen bekoren”, geeft Mangelschots toe. “Penga staat dus op ons lijstje. We zullen hem intenser scouten. Maar ik benadruk dat hij slechts één van de zovele namen is die door ons gevolgd wordt.”

Grootste probleem in de zoektocht naar versterking blijft natuurlijk de toestemming van Roland Duchâtelet, de voorzitter van STVV. Want hij liet de voorbije dagen duidelijk blijken dat hij wilde dat er dit seizoen niemand meer aangekocht wordt. [BA]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties