Analyse Antwerpse eerste provinciale

Philippe Crols
| 0 reacties
Antwerpse eerste provinciale

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Leider Oosterzonen heeft afgelopen weekend voor het eerst een nederlaag geleden. Onderaan is er nog altijd geen beterschap voor Kontich.

Oosterzonen verliest eerste maal
Leider Oosterzonen boekte vorige week nog een hele mooie zege op het veld van Zwarte Leeuw, maar afgelopen weekend ging het zelf onderuit, voor de eerste maal dit seizoen. Boeman was Nieuwmoer dat met 2-3 zegevierde en zo zelf op plaats drie komt.

Houtvenne is voorlopig alleen tweede. Het profiteerde maximaal van de uitschuiver van de leider. Houtvenne won namelijk met 2-3 op het veld van Kontich. Dat blijft alleen op de laatste plaats met amper één punt.

Zwarte Leeuw knoopt aan met zege

Ook Zwarte Leeuw kon profiteren van het verlies van leider Oosterzonen. De titelkandidaat won op het veld van Katelijne met het kleinste verschil. Katelijne mist zo de kans op op plaats drie terecht te komen. Zwarte Leeuw is nu vijfde op vijf punten van Oosterzonen. Vlimmeren staat op plaats vier. Het kon afgelopen weekend niet winnen op bezoek bij ‘s Gravenwezel. Vlimmeren had op plaats drie kunnen komen, maar is nu dus vierde met veertien punten, evenveel als Zwarte Leeuw.

De Kempen in de middenmoot

FC De Kempen heeft de aansluiting met de hoge middenmoot gevonden. Het boekte een 0-2-zege op bezoek bij Wuustwezel. Die laatste club blijft zo in de problemen, want het telt nog maar zeven punten.

Branddonk won een spektakelrijk duel op bezoek bij Ternesse (3-4) en staat op plaats tien met elf punten. Promovendus Ternesse komt met zeven punten stilaan in de gevarenzone.

Ook geen gebrek aan doelpunten in Arendonk - Edegem. Beide teams scoorden drie maal. Vooral Arendonk schiet hier niet veel mee op en blijft op de voorlaatste plaats staan.

Ten slotte was er ook nog een gelijkspel tussen Wijnegem en Herentals (0-0). Beide teams blijfen in de middenmoot staan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (1)

Nieuwste reacties