Brylle heeft twijfels bij transfer De Sutter

Nico Wieme
| 14 reacties
Brylle heeft twijfels bij transfer De Sutter
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In Het Laatste Nieuws plaatst Kenneth Brylle toch enkele vraagtekens achter de transfer van Tom De Sutter naar Anderlecht. De ex-Anderlechtspits wil de Cerclist voorlopig wel het voordeel van de twijfel geven.

Volgens Kenneth Brylle zal het voor Tom De Sutter niet zo simpel zijn om te aarden in het rumoerige Anderlechtnest. “Wat een verandering: van een familieclub waar hij een steunpilaar was naar de leeuwenkooi van Anderlecht”, aldus de ex-spits van Anderlecht en Club Brugge.
 
Exit Frutos?
Brylle is benieuwd of De Sutter daar zijn mannetje zal kunnen staan. “Voorlopig geef ik hem het voordeel van de twijfel. Ik zie De Sutter echter niet in de spits staan naast Frutos, want ze zijn hetzelfde type. Na zijn uitlatingen in de pers zou de transfer van De Sutter wel eens het einde van Frutos kunnen inluiden.”
 
4-3-3-systeem
In wat voor systeem zou de huidige Cerclespits het best renderen bij paars-wit? “In een 4-3-3, waarin hij als aanspeelpunt fungeert, met Boussoufa achter hem. Ik vraag me wel af of hij elk jaar op zijn minst vijftien goals zal maken, want dat mag je van een spits van drie miljoen wel verwachten.”
 
Grote druk
Brylle voorspelt dat de druk op De Sutter immens groot zal zijn. “Bij een club als Anderlecht krijg je geen tijd om je in te spelen. Je moet er onmiddellijk staan. Maar ik geloof wel in De Sutter, hij heeft alle mogelijkheden om er te staan.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties