Sibon: “Weet niet wat ik zeggen moet”

viki meeuwis
| 0 reacties
Sibon: “Weet niet wat ik zeggen moet”
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gerald Sibon werd na de match tegen tegen AC Milan door de NOS geïnterviewd en maakte niet echt een enthousiaste indruk. Het 1-3 verlies lag hem nog zwaar op de maag.

“Ik weet eigenlijk niet wat ik zeggen moet, ik ben niet echt blij of zo. Je krijgt zes of zeven ballen, nu ja het was niet echt lekker voetballen. Het is mooi om een keer mee te maken maar dat is voor later. Iedereen leefde naar deze wedstrijd toe en dan stel je achteraf vast, dit was het dan.”
 
Op de vraag hoe het kwam dat Heerenveen niet het gewenste niveau haalde had Sibon het volgende te zeggen: “het eerste kwartier tot aan de goal ging het nog wel maar dan valt die goal en werd het lastig. Ik kon ook nooit echt in het spel betrokken worden met Gatusso en Emerson achteraan, het ging niet echt lekker. Milan is natuurlijk van een ander niveau. Alle aannames zijn goed, alle passes zijn goed, ze raken niet in paniek als het even minder goed gaat. Dat is natuurlijk ook de ervaring van die gasten.”
 
Sibon gaf nog mee dat het er voor de Friezen nu op aankomt om zich te richten op de andere matchen in de groep. Voorts wacht het duel tegen Feyenoord in de Kuip komend weekend.
 
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties