Bölöni laat Standard hoogspringen

Nico Wieme
| 6 reacties
Bölöni laat Standard hoogspringen

Volg Standard nu via WhatsApp!

Standard speelde dit seizoen nog niet één match op niveau in de Jupiler Pro League. Dat is althans de mening van trainer Laszlo Bölöni. De Roemeen toont zich daarmee bijzonder streng voor zijn spelers.

Laszlo Bölöni veegde tijdens de rust van Racing Genk tegen Standard zijn spelers de mantel uit. De coach van de Rouches was uitermate ontevreden over het vertoonde spel van zijn ploeg. Het niveau in de competitie lijkt nergens op, aldus de Roemeen. Wat de Europese matchen betreft, toont Bölöni zich wel tevreden.
 
“We moeten constanter worden en voor alle opdrachten gefocust zijn. Op Genk waren we een helft niet eens competitief. We wonnen nauwelijks een duel. Dat kán niet”, aldus de Roemeen in Het Laatste Nieuws. “Ik was woedend. Zo hard als tijdens de rust heb ik mijn spelers nog nooit aangepakt. Misschien was het wat te hard.”
 
“Met de titel en in de Champions League hebben we respect afgedwongen, maar we hebben de lat ook zeer hoog gelegd”, ging de Roemeen verder. “Met Marouane Fellaini gingen we over 2,10 meter. Maar zonder hem moeten we zelfs over 2,20 meter zien te geraken om te bevestigen en over 2,15 meter om niet teleur te stellen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties