Van Wijk heeft veel te verliezen in Roeselare

Mathias Dumarey
| 9 reacties
Van Wijk heeft veel te verliezen in Roeselare

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dennis Van Wijk werd gisteren aangesteld als de nieuwe trainer van SV Roeselare. De ingeweken Nederlander beseft dat hij door deze job aan te nemen heel veel te verliezen heeft.

"Ik heb veel te verliezen bij Roeselare. Als ik met deze club degradeer, dan kan ik het in de toekomst schudden om ooit trainer te worden van een topteam. Ik heb daarom ook een contract tot 2011 gevraagd. Ik zal wat meer in de marge werken, maar in ieder geval dichter bij huis", zegt de 45-jarige Dennis Van Wijk in de krant Het Nieuwsblad.

Van Wijk vindt dat Roeselare een stijlbreuk heeft gepleegd en wat op drift is geslagen. "Het vertrek van Luc Devroe heeft hier een serieuze leemte achtergelaten. Ik ga die leemte proberen in te vullen. Ik zal mijn spelers ook zelf kiezen", aldus de nieuwe Roeselare-trainer die zijn lesje van bij STVV geleerd heeft. "In januari kreeg ik daar enkele spelers die ik niet gevraagd heb. Ik wil dat niet meer meemaken en heb het dan ook contractueel laten vastleggen", aldus Van Wijk die vindt dat de club de jeugd opnieuw kansen moet geven zoals vroeger het geval was.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties