De Langhe: 'Geloven in een stunt'

Rombaux Gunther
| 0 reacties
De Langhe: 'Geloven in een stunt'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standaard Wetteren is klaar voor de topper van komende zondag op het veld van leider Woluwe-Zaventem. Bovendien kunnen de Oost-Vlamingen zich bij winst kronen tot periodekampioen. Spits Jan De Langhe gelooft alvast in een stunt.

Zondagmiddag zal er spanning heersen op en rond het veld van leider Woluwe-Zaventem. De Brabanders ontvangen namelijk hun eerste achtervolger Standaard Wetteren. Niet alleen de leidersplaats staat op het spel voor beide clubs maar tevens ook de eerste periodetitel. De Wetterse spits Jan De Langhe gelooft alvast in een stunt van zijn club en blikt al even vooruit op de topper.

“Het zal een spannende strijd worden in Zaventem. De leider kreeg tot op heden maar amper drie tegengoals te slikken maar daar staat tegenover dat wij een gemiddelde lieten optekenen van drie gescoorde goals per match. Wij hebben de drie punten nodig terwijl Zaventem genoeg heeft aan één puntje om de periode binnen te halen. Het komt er dus op aan voor ons om niet blind in de val te lopen. Wij moeten op zoek naar minstens één doelpunt en zij zullen ons opvangen om op het gepaste tijdstip toe te slaan. Maar laat één ding echter duidelijk zijn. Als het mislukt voor ons zullen we vanzelfsprekend teleurgesteld zijn maar het zou geen ramp zijn. Iedere supporter had vooraf willen tekenen voor dit scenario. Wij bekijken het van wedstrijd tot wedstrijd,”aldus sprak een gemotiveerde Jan De Langhe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties