Jovanovic: 'Nog nooit gemakkelijke wedstrijd in België'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Jovanovic: 'Nog nooit gemakkelijke wedstrijd in België'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er is dit jaar een groot verschil met het Standard in Europa en dat in de Jupiler Pro League. Milan Jovanovic bevestigt. “Germinal Beerschot was moeilijker dan Sevilla.”

De Servische aanvaller was zondagavond met een assist en een doelpunt opnieuw heel belangrijk voor Standard. “Na de wedstrijd tegen Sevilla was het heel moeilijk om de motivatie terug te vinden”, aldus Jovanovic.
 
“Fysiek was het niet lastig, maar mentaal wel. In België zijn het altijd heel moeilijke wedstrijden. We weten nooit wat we moeten verwachten. Ik heb hier nog nooit een makkelijke wedstrijd gespeeld.”
 
Een groot verschil met Europees voetbal. “In Europa kennen we ons systeem. We weten wat we kunnen en wat onze kwaliteiten zijn. Agressief spelen vanuit discipline en loeren op de tegenaanval en onze snelheid uitspelen. In België weten we nooit wat we moeten doen.”
 
Trainer Laslo Bölöni passeert, Jovanovic geeft de Roemeen een knuffel. “Bölöni is the king. Vorig jaar knuffelde ik Preud’homme ook, nu Bölöni. Volgend jaar Capello. Waar is die trainer? Engeland? Oei, dat wordt moeilijk.”
In de tweede helft werd Jovanovic voortijdig naar de kant gehaald. “Preventief”, stelt de Serviër iedereen gerust. “Mijn spieren trokken bijeen, maar het is niets ernstigs.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties