Proto: 'Duidelijk dat we een probleem hebben'

Mathias Dumarey
| 3 reacties
Proto: 'Duidelijk dat we een probleem hebben'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Silvio Proto, de door Anderlecht uitgeleende doelman van Germinal Beerschot, vindt dat de Antwerpenaren een fysiek probleem hebben. "Ook nu weer zakten we na een uur voetballen in elkaar", aldus de Waal.

De wedstrijd van Germinal Beerschot tegen landskampioen Standard was een heruitgave van de partij van de Ratten vorige week tegen Anderlecht. Germinal Beerschot kwam vroeg in de wedstrijd 1-0 voor, maar moest uiteindelijk afdruipen met een 1-3-nederlaag.

"Dit is niet normaal. We begonnen goed aan de wedstrijd, maar ons kaarsje doofde weer veel te vroeg in de wedstrijd uit. Het is eigenlijk niet normaal dat we in de tweede helft fysiek het onderspit moeten delven tegen een club die een heel zware Europese wedstrijd in de benen heeft", aldus Silvio Proto.
"We moeten hierover eens als groep over nadenken. Iedereen moet voor de spiegel staan en de juiste conclusies trekken. Waarom gaan wij niet massaal voor ons doel gaan liggen als we op voorsprong komen? In onze situatie lijkt dat wel geoorloofd. We hebben dringend punten nodig", besluit de sluitpost.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties